Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Мартин Тошков:“С позитивизъм – с грижа за хората“

Мартин Тошков е позитивен, открит и честен в общуването млад човек, за който самодисциплината и упоритостта са неизменна част от ежедневието. Като висококвалифициран професионалист той е изцяло отдаден на работата си, а свободното си време посвещава на три годишната си дъщеричка Дари, на която иска да предаде любовта си към четенето и спорта.  

„България трябва да е едно по-добро и спокойно място за живеене, в което децата ни да растат безгрижни и щастливи и в което да искат да останат. Трябва да спрем кражбата на тяхното бъдеще. Днес хиляди българи са зад граница – не искам детето ми един ден да бъде от тях. Ще работя за това България да бъде държава, в която всеки да може да гради спокойно живота си.” 

Мартин Тошков завършва специалностите Публична администрация и Административен мениджмънт, владее отлично английски и немски език и е работил за няколко големи международни компании в областта на автомобилната промишленост с филиали в цял свят. С Ботевград го свързва настоящата му работа за голяма компания със седалище в града.

„Работния ми ден преминава в Ботевград и аз се чувствам призван да представлявам не само колегите, които ще ме подкрепят в битката ми за парламента, но и всички граждани на Община Ботевград”. 

Един от основните мотиви на Мартин Тошков да се включи в политиката е, че е дошло времето за ново поколение политици -млади, високообразовани и социално ангажирани, които да положат основите на открито и честно управление без задкулисни игри и договорки. Той се кандидатира за депутат на предстоящите парламентарни избори с листата на БСП София Област. Решението му да се бори за депутатското място е провокирано и от отговорността, която има към семейството, близките и колегите си, да направи всичко по силите си за промяна в статуквото. Можете да го подкрепите, като отбележите преференциален номер 111 в листата на БСП.   

Промяната започва от нас, промяна с грижа за хората за доброто на България!”  

9 коментара на “Мартин Тошков:“С позитивизъм – с грижа за хората“

  1. Войната между САЩ и Русия наближава. Тя е провокирана от президента на САЩ _ Джо Байдън, който отдавна прави провокации, а последно премина границата на търпимост… Колониалната окупирана територия, нашата страна, която разреши американски бази, вкл. във Варна ще бъде територия на пушечно месо. Руснаците при евентуална война ще бъдат принудени да атакуват американската база във Варна. Баба Ванга говореше и за токсично замърсяване на въздуха и водата…

  2. Аз се учудих защо някои лични лекари в страната драпат да вземат ваксини против Ковид 19, при положение, че дълго време препоръчваха консултации по телефона, да не ги заразят. Днес разбрах, че личните лекари са се разбрали да вземат по 10 лева за поставяне на ваксина. А по закон ваксинирането в България е безплатно. Въпрос Не знам дали вземат такава такса и в другите имунизационни кабинети със „зелените“ коридори? Аз се учудих защо някои лични лекари в страната драпат да вземат ваксини против Ковид 19, при положение, че дълго време препоръчваха консултации по телефона, да не ги заразят. Днес разбрах, че личните лекари са се разбрали да вземат по 10 лева за поставяне на ваксина. А по закон ваксинирането в България е безплатно. Въпрос Не знам дали вземат такава такса и в другите имунизационни кабинети със „зелените“ коридори?

  3. Съгласно Наредба N15 oт 2005 г. за имунизациите в Република България, имунизациите срещу COVID-19 са препоръчителни (доброволни) и безплатни.

Comments are closed.