Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан завърши сезона с чудесна победа над Надежда Доброславци

Футболистите на Балкан разгромиха Надежда Доброславци с 4-1 в последната си среща от сезон 2020/2021 в Югозападната Трета лига.
Головият маратон започна в 3-тата минута, когато Кристиян Ковачев откри за домакините от Ботевград. През цялото първо полувреме на стадион “Христо Ботев” властваше само един отбор – Балкан. Логично резултатът бе покачен на 2:0 отново чрез Бебето, който се възползва от прекрасното центриране на Петков и вкара красив гол от движение. Натискът на състезателите на Иван Редовски продължи и капитанът Здравко Атанасов направи резултатът класически в края на полувремето.
В началото на втората част отново Здравко Атанасов направи страхотна странична ножица, но топката премина на сантиметри от целта. Гостите все пак вкараха едно попадение при една от малкото възможности, които имаха.
До края на срещата Калоян Бонев пропусна няколко добри положения за гол, а юношата на Балкан, десетикласникът, Николай Миков оформи крайното 4-1 за Балкан. Така зелените завършиха на шесто място в крайното класиране с 58 точки.
В останалите мачове Марек победи в Дупница Вихрен Сандански с 2-0 и спечели битката за влизане в Б -група. Втори са Кюстендил, които се наложиха с 3-1 над Банско. Беласица е на трето място, след 3:1 на Чавдар Етрополе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *