Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Битката за България и бъдещето на нашите деца предстои на 11 юли

Владимир Марков: Призовавам ви – излезте и гласувайте, защото всеки глас е важен за промяната.

Апатията към управлението на България може да доведе до тежки последици и то не в далечното бъдеще, ето защо всеки от нас трябва да направи своя избор.

Аз и колегите от лилстата на БСП обикаляхме ежедневно селата и градовете в София Област и се срещнахме очи в очи с много хора. Те имаха нужда да споделят проблемите си и не само да бъдат чути, но и да получат яснота за възможностите при решаването им. От срещите стана ясно, че хората очакват промяна и виждат в нас способността да я осъщестим. Компетентността и енергията на нашите кандидатдепутати гарантира, че всеобщото усещане за безисходица може да се промени. Убеден съм, че реализирането на програмата на БСП ще помогне на хората да живеят по-добре. Реално осъществими са заложените в Програмата предложения за еднократна помощ от 6500 лева за раждане на второ и трето дете от родители, които са се осигурявали в последните две години.(Това са 60 милиона за работещи родители) и необлагаем минимум от 500 лева за всяко дете в семейството.

Ще работя усилено за премахване на тежките административни пречки пред хората и бизнеса. В едно бъдещо управление трябва да се градят мостове, а не да се поставят разделителни линии. Новото време налага и нови политици.

Ние младите, образовани кандидати от листата на БСП имаме нужда от подкрепата на всички вас, за да можем заедно да реализираме добрите идеи. Ние сме предвидими, защото имаме ясно разписана програма и политическите ни приоритети и действия са последователни: борба с бедността, неравенствата и демографската криза, повишаване на доходите.

Гласувайте, за да можем да работим за разрешаване на демографската криза в България чрез ръст на икономиката и производителността.

Гласувайте, за да положим основите на открито и честно управление без задкулисни игри и договорки в полза на чужди интереси.

Време е да се обединим около национално значими цели, в интерес на всички граждани, независимо от техния пол, възраст и религия, а не в услуга на корпоративни или външни фактори.

Уважаеми, избиратели, разграничете кандидатите с образование и подготовка, които могат да бъдат реално полезни от тези, за които властта е самоцел!!!

Отговорност на политиците е да направят живота на хората по добър, а отговорността на хората е да направят разумен избор и да отсеят политици, които наистина си поставят за цел промяна към по-добро от такива, които търсят лично облагодетелстване.

Аз ще се боря с всички сили да върна достойнството на институцията Парламент и за промяната на гнилата и корумпирана система. Дали борбата ще започне с изборите на 11Юли зависи от Вас.

Подкрепете ме с преференциален номер 105 с бюлетина 4 – БСП, защото ще работя за това България да е едно по-добро място за всички – за нас, за нашите деца, родители, баби и дядовци.

Нека в деня на изборите поставим началото за решаваане на истинските проблеми с бедността, липсата на сигурност и перспектива!  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *