Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Йонко Ненчев от ПП МИР:„Дошло е време за промяна, а не за подмяна в българската политика“(ВИДЕО)

„Избрахме не случайно да открием кампанията в Ботевград и отново да я закрием тук. На местите избори партия МИР заложи на Иван Гавалюгов и неговия екип. Партия МИР още с учредяването си стана известна с Ботевград“. С тези думи председателят на ПП МИР Симеон Славчев даде старт на закриващата предизборна среща-концерт в Градския парк , днес от 19.0чч , с участието на група „АКАГА“. Нейният барабанист Димитър Митев е водач на листата в Пловдив.

„Ние не сме традиционнна партия, ние сме новата партия и неслучайно ни наричат партията на новото поколение в  българската политика. Ние имаме волята и желанието да направим промяната в България, защото през последните 30 години  това, което виждаме е подмяна“, подчерта Славчев. Според него 30 години българският народ се е разделял, сега е време да вземе съдбата си в собствените си ръце и да направи истинската промяна. Накрая в своето послание Славчев призова присъстващите да подкрепят ПП МИР  с бюлетина номер 9.

„Дошло е време за промяна , а не за подмяна в българската политика. Нашите цели и амбиции , е да създадем общество, в която да има ясни правила и точни закони“, това каза водачът на листата в Софийска област – Йонко Ненчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *