Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ботевградчанинът Огнян Мирчев ще се бие със състезател от Молдова на кикбокс галавечер в Дупница


Съвсем скоро Дупница отново ще има своята грандиозна Галавечер по кикбокс. Превърналото се в традиционно шоу три години подред радваше дупничани със страхотни битки между едни от най-талантливите кикбоксьори от България и света. То не се състоя единствено през миналата година поради мерките, свързани с пандемията от коронавирус. Сега обаче градът отново ще приеме топ бойците на България заедно с някои от най-добрите чужденци.

Галавечерта ще се проведе в Спортната зала в Дупница на 11 септември.

Сред срещите се откроява мачът между ботевградчанинът Огнян Мирчев и състезателя от Молдова Александр Скроб.

Това ще бъде мач изпълнен с много заряд и качества. Двамата бойци са много опитни с доста разнообразна игра.

Огнян Мирчев е добре познат на Дупнишката пиблика и за четвърта година излиза на този ринг, той е състезател на СК Мусаши София с личен треньор Никола Николов. Той е Вицесветовен шампион, 4 пъти носител на светоена купа (2 за мъже , 2 за юноши), 2 пъти балкански шампион и 15 пъти шампион България, на професионалния ринг има 4 мача съответно 4 победи едната е с нокаут.

Александр Скроб е доста корав и агресивен състезател който търси близкия бой. Той е многократен републикански шампион на Молдова, първенец на доста международни турнири, на профи ринга има 5 мача от които 3 победи 1 равен и 1 загуба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *