До 22 ноември може да подкрепите номинаците на общината в шестите Годишни награди в туризма

От 13 ноември  започна електронното гласуване за шестите Годишни награди в туризма – 2021. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 10-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Кандидатите, които са допуснати до финалната фаза на конкурса и ще се борят за призове, са над 60, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Голямата награда в категория „Изборът на българите“ традиционно ще бъде  определена сред всички туристически обекти, включени  в „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати места“.

Община Ботевград излъчи кандидатури в следните категории:

Категория „Изборът на Българите“ със символа на нашия град – Часовниковата кула и с Паметник-костница на Ботевите четници.

Категория „Иновации“ с проекта „Хетеротопии“.

Категория „Туристическа дестинация“ с красивото село Липница.

Може да гласувате за финалистите до 00:00 часа на 22.11.2021 г. на www.tourismawards.bg, сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде завишен, за да се минимизират възможностите за промяна на електронния вот. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за намеса ще бъдат своевременно отчитани и ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.