Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Благотворителната кампания на Община Ботевград – „Сподели Коледа“ стартира на 1-ви декември

Tрадиционната благотворителна кампания на Община Ботевград – „Сподели Коледа“ ще се проведе за четвърти път. Тя ще стартира на 1-ви декември. Целевата група, към която тя е насочена, са самотно живеещи и крайно нуждаещи се жители на община Ботевград. 

Дарителска кутия ще бъде поставена на партерния етаж в сградата на Общинска администрация. Чрез нея общинските служители, както и всички граждани, могат да подкрепят благородното дело, оставяйки своето дарение. Кутията ще бъде поставена на 1-ви декември /сряда/ и ще остане там до 17 декември /петък/.

 Събраните средства ще бъдат използвани за закупуването на хранителни продукти, които ще бъдат пакетирани и разнесени по домовете на най – нуждаещите се жители на града и селата. Подборът на тези, които ще получат коледен пакет, ще се извърши с помощта на Дирекция социално подпомагане, както и на кметовете на населените места.

 „Сподели Коледа“ е инициатива, която носи само доброта и цели да подпомогне посрещането на едни топли и светли празници от всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *