Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предстои междинен кръг в Трета Югозападна лига

Пореден тежък и важен мач предстои за борещия са за влизане във Втора лига Балкан Ботевград. Зелените ще имат не леката задача да вземат трите точки срещу гостуващия Сливнишки герой. Ботевградчани започнаха добре пролетния полусезон, записвайки две победи, но след това доброто им представяне секна с равенството у дома срещу Надежда Доброславци и загубата в Костинброд. „Героите” също се представят колебливо, като от 4 мача имат две победи и две загуби. За Балкан няма да играе наказаният за две срещи Павел Петков. Есенният мач по между им завърши с победа 1:0 за тима от Сливница.

Чавдар Етрополе вече е в челната тройка и ще гони категорична победа и трите точки в домакинството си на дубъла на Хебър Пазарджик. Активът на етрополци от началото на годината е 4 победи и 1 загуба, а този на Хебър II е 2 победи и 3 загуби. През есента Чавдар се наложи с минималното 1:0.

Един от най-интригуващите мачове от кръга ще е в Петрич, където лидера Беласица посреща Оборище Панагюрище. Есенният мач по между им завърши 2:1 в полза на Оборище.

25 къръг 23.03.2022 15:00 часа

Балкан Ботевград – Сливнишки герой  

Чавдар Етрополе – Хебър II Пазарджик

Витоша Бистрица – Костинброд

Кюстендил – Пирин II Благоевград

Вихрен Сандански – Ботев Ихтиман

Пирин Гоце Делчев – Рилски спортист

Септември II София – Банско

Пирин Разлог – Надежда Доброславци

Беласица Петрич – Оборище Панагюрище                

Гранит Владая – Левски Чепинци 30.03.2022 16:00ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *