Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Отново само три мача в ОГ София Запад

Единственият мач в събота ще бъде Скравена – Ком Годеч, който е с начален час 16:00. Домакините нямат спечелена точка през пролетта, като записаха три загуби. Ком записа две победи с по 4:0 и една служебна от мача с Правец, който не се игра. В класирането Скравена е на 8-мо място с 14 точки, а Ком на 3-то с 30т. Мачът от есенния полусезон завърши с категорична победа 4:0 за годечани.

В неделя от 11 часа трябваше да играят Спортист Драговищица – Сините орли Своге. С решение от 31-ви март обаче е обявено, че срещата няма са се играе. Същото е положението и за Зенит Церово – Петърч, който трябваше да е в неделя от 16:00 часа. Интересно е, че срещите не са обявени като отложени, а в решението е записано, че няма да се проведат!

От 16:00 часа , в неделя, втория отбор на Спортист Своге ще приеме Козаро Ботевград. Домакините продължават да са без нито една спечелена точка от началото на сезона и инкасират разгромни загуби. В последния си мач в Драгоман те се явиха с едва 8 футболисти! От началото на годината Козаро е записал един равен и е допуснал една загуба от два изиграни мача. Мачът през есента завърши 4:1 за „козлите”.

Също от 16:00 часа е срещата Правец – Драгоман. Мачът може да се определи като дербито на кръга, тъй като и двата тима са в челото на класирането и мачовете по между им винаги са непредвидими. През пролетта домакините имат 2 победи, едната от които служебна, както и две загуби с по 1:4. В последните три мача Драгоман има два равни и една победа. Есенният мач завърши при резултат 1:0 за „граничарите”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *