Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предстоят интересни мачове в 17 кръг на ОГ София Запад

Местното дерби между Козаро Ботевград и ОФК Правец ще се играе в недея от 14:00 часа, на стадион „Герена”. В класирането двата тима са съседи, като домакините са 5-ти с 20 точки от 14 мача, а гостите са 4-ти с 26 точки от 16 мача. От началото на годината Козаро е изиграл три мача, в които е записал победа, равен и загуба. Правец има изиграни четири мача, от които има 1 победа и 3 загуби. Отборът има и една служебна победа над Ком Годеч. Заради наказание мачът пропуска Иван Касапов от гостите. Есенния мач завърши 2:2.

Друго дерби на върха ще се играе също в неделя, но от 16:00 часа. В него третият в класирането Ком Годеч приема втория Сините орли Своге. Разликата по между им е само 2 точки. През пролетта домакините имат 2 победи, 1 равен и 1 служебна загуба. Сините орли са в серия от 4 убедителни победи и са най-добре представящият се тим от началото на годната. За Ком, поради наказание от една среща, няма да играе Младен Георгиев. Мачът през есента завърши 2:1 в полза на Ком.

Последният мач, който ще е играе от кръга е Петърч – Скравена. Той също е с начален час 16:00. В класирането Петърч е 7-ми с 16 точки от 14 мача, а Скравена е на 8-мо място с 15 точки от 15 мача. За Скравена срещата ще пропуснат наказаните Светослав Джезов и Цветомир Димов. Есенният мач бе спечелен от Скравена с минималното 1:0.

Два мача от кръга няма да се играят поради наложеното наказание от БФС на Спортист Драговищица, които трябваше да е гост на Спортист 2 Своге и на Зенит Церово, който по програма бе гост на Драгоман.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *