Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

30-ти кръг на Трета Югозападна лига ще се изиграе в сряда

В сряда – 20 април ще се изиграе 30 кръг в Трета Югозападна лига. Срещите са с начален час 17:00. Лидерът Баласица Петрич се отдалечи на 8 точки от преследвачите, а сега ще има не особено трудна задача при гостуването си на втория отбор на Пирин Благоевград.

Балкан Ботевград ще гостува на Гранит Владая. И двата отбора се представят много колебливо през пролетта и редуват победи, равни и загуби. В последните 5 мача те са взели по 2 победи, веднъж са завършили наравно и са загубили на два пъти. Гранит ще е без треньора си Георги Гайдаров, който е наказан за една среща. През есента срещата по между им завърши с победа 1:0 за Балкан.

Чавдар Етрополе прима Витоша Бистрица в най-интересния мач от кръга. Двата отбора са съответно на второ и трето място с равни точки – 61. Домакините са в серия от три равни, като нямат победа от гостуването има на Пирин II Благоевград. Позитивното обаче е, че Чавдар няма загуба от 26 февруари, което е почти два месеца. Витоша не е загубил мач в последните си пет, в които е записал три победи и два равни. Есенният мач завърши наравно 1:1.

30 кръг – 17:00 часа

Гранит Владая – Балкан Ботевград

Чавдар Етрополе – Витоша Бистрица

Пирин II Благоевград – Беласица Петрич

Хебър II Пазарджик – Пирин Разлог

Левски Чепинци – Септември II София

Оборище Панагюрище – Пирин Гоце Делчев

Сливнишки герой – Вихрен Сандански

ОФК Костинброд – Кюстендил

Надежда Доброславци – Ботев Ихтиман

Банско – Рилски спортист Самоков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *