Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предстои ремонт на главния вход на МБАЛ Ботевград

Община Ботевград обяви обществена поръчка за благоустрояване на главния вход на МБАЛ Ботевград откъм ул. „Божко Божилов“. Към момента съществуващата колонада и козирка пред гладвния вход на болницата е в крайно лошо състояние, с падащи облицовки и мазилки, които застрашават живота и здравето на преминаващите от там хора. Съществуващите алеи са на около 50 години и са в лошо състояние.

Предвидено е да се изпълни уширяване на стълбището и стълбищната площадка на главния вход на болницата, изграждане на рампа за достъп до главния вход, демонтиране на чешмата и съществуващите настилки, демонтаж на облицовките и мазилките от колонадата, направа на нова хидроизолация и покривно отводняване на колонадата с PVC мембрана, изкопни работи за оформяне на земно легло, изграждане на площадкова канализация и водопровод, изграждане на площадково осветление, изграждане на нова чешма, монтаж на нови бетонови бордюри и бетонова основа, направа на вътрешноквартални алеи и площадки, облицоване на стълбището и рампата и озеленяване.

Общата прогнозна стойност на проекта е 323 616,00 лв. с ДДС. Обществената поръчка се финансира от бюджета на Община Ботевград със средства за целева субсидия за капиталови разходи.

Крайният срок за подаване на заявления за участие в обществената поръчка е 13 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *