Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Три фирми искат да ремонтират входа на ботевградската болница

Община Ботевград обяви обществена поръчка за благоустрояване на главния вход на МБАЛ Ботевград откъм ул. „Божко Божилов“. Към момента съществуващата колонада и козирка пред гладвния вход на болницата е в крайно лошо състояние, с падащи облицовки и мазилки, които застрашават живота и здравето на преминаващите от там хора. Съществуващите алеи са на около 50 години и са в лошо състояние.

Предвидено е да се изпълни уширяване на стълбището и стълбищната площадка на главния вход на болницата, изграждане на рампа за достъп до главния вход, демонтиране на чешмата и съществуващите настилки, демонтаж на облицовките и мазилките от колонадата, направа на нова хидроизолация и покривно отводняване на колонадата с PVC мембрана, изкопни работи за оформяне на земно легло, изграждане на площадкова канализация и водопровод, изграждане на площадково осветление, изграждане на нова чешма, монтаж на нови бетонови бордюри и бетонова основа, направа на вътрешноквартални алеи и площадки, облицоване на стълбището и рампата и озеленяване.

Три фирми са подали заявления за участие в обществената поръчка. С най-ниско ценово предложение е софийската фирма АВ БИЛД ЕООД, която предлага цена 253 956,80 лв. без ДДС, следват предложението на фирма РаТек ООД- 265 509,84 лв. без ДДС и фирма ЕЛ СИЛВЪР ЕООД- 269 210,40 лв. без ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *