Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Детски празник по повод 1-ви юни в Ботевград

По повод 1-ви юни – Международен ден на детето, Община Ботевград и нейните партньори организират богата програма на 31.05 и 01.06.

Община Ботевград и Център за подкрепа за личностно развитие канят всички деца на 31 май от 17:30 часа на пл. „Освобождение“ на Цветен празник – сръчни ръчички, където децата ще изработват малки подаръчни аксесоари, които после ще получат за себе си или свои приятели. Ще има балони и още много изненади.

Празничният 1-ви юни ще започне в 10:30 часа пред Център за обществена подкрепа /бившия Младежки дом/, където специалистите от него ще забавляват малчуганите с различни игри и ще ги срещнат с любимите анимационни герои: Сподж Боб, Мики Маус, Мини Маус и Елза.

От 15:30 часа Исторически музей – Ботевград организира „Работилница –традиционни техники за рисуване на керамични съдове“. С помощта на музейните специалисти малките творци ще декорират и рисуват върху керамиката.

В градски парк Ботевград всички деца ги очаква щуро парти, което ще бъде открито в 17:30 часа от малките мажоретки от ДГ „Славейче“, ДГ „Звънче“ и ДГ „Синчец“, „Спортен клуб по чирлидинг и акробатика“ и Десислава Младенска от НЧ „Христо Ботев 1884“. Със своите изпълнения талантливите деца ще отправят поздрав към своите връстници и публика.

В 17:45 часа започва ПАРТИ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО, по време на което децата ще получат различни предизвикателства, ще играят весели игри и щафетни съревнования. Щура дискотека, в която всички са приятели, ще разлюлее парка за край на програмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *