Кадри от видеорегистратор показват как е станала катастрофата между цистерна и джип край Скравена

Кадри от видеорегистратор показват как е станала катастрофата между цистерна и джип край село Скравена, предава Bulgaria ON AIR.

Вследствие на удара и двете превозни средства са се обърнали, а джипът е паднал в крайпътното дере.

Всички пострадали при катастрофата, които са в „Пирогов“, са в тежко състояние. Това каза на брифинг изпълнителният директор на болница „Пирогов“ д-р Валентин Димитров. 

„Възрастният мъж, който се оказа и наш колега, е с политравма, черепно-мозъчна травма, травма на гръден кош, с фрактура на таза, в тежко състояние, интубиран“, отбеляза д-р Димитров. Тoва е Д-р Григор Томов, шеф на Онкологичното отделение във Врачанската болница, който е шофирал джипа „Тойота”, ударил се в цистерната снощи. „В момента продължават да се правят всички действия по спасяването на живота му. Той е претърпял две операции през нощта“, добави лекарят.

Едното дете е в сравнително по-добро състояние. Няма опасност за неговия живот, обясни д-р Димитров, предаде БТА. Има черепно-мозъчна травма, която не налага интубиране, добави той. Другото дете е в тежко състояние с политравма, с опасност за живота, на апаратна вентилация, каза директорът на „Пирогов“. Двете деца са на 13 и 14 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.