Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Какво е състоянието на пострадалите след тежката катастрофа снощи край Новачене

Шест души, сред които и две деца, остават в болница след тежката катастрофа, която снощи  блокира движението по пътя Е-79 в района на Ботевград. 

Акцията по източването и преместване на цистерната, която беше пълна с над 15 тона газ, продължи почти през цялата нощ, пояснява Нова телевизия.

Двете деца са настанени в „Пирогов“ с черепно-мозъчни травми. Останалите пострадали са в болница „Света Анна“. 

От Спешна помощ съобщиха, че става въпрос за две момчета – на 12 и 14 години, са с черепно-мозъчни травми и са настанени в противошоковата зала в „Пирогов“. Мъж на 60 години е с тежки наранявания. Toва е Д-р Григор Томов, шеф на Онкологичното отделение във Врачанската болница, който е шофирал джипа „Тойота”, ударил се в цистерната снощи.

Трима мъже и една жена са приети в Спешното отделение на УМБАЛ „Света Анна“ след тежката катастрофа на пътя Ботевград – Мездра, съобщиха от лечебното заведение.

Мъж, на 55 г., е най-сериозно пострадал и е с различни наранявания. Стабилизиран е и му предстои операция. 35-годишен мъж е с комоцио. Продължават прегледите на 33-годишна жена и мъж на 38 години. Към момента и двамата са без видими наранявания, уточняват от болницата.

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *