Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Георги Иванов, кандидат за народен представител от „Има такъв народ“: Разчитам на предстоящите избори хората в общината да гласуват по съвест

Георги Иванов от Ботевград вече две години е кординатор на партия „Има такъв народ“ в община Ботевград. За него „Има такъв народ“ преди всичко е една кауза. Споделя, че това е неговата кауза за нещо по-добро, за това в каква държава ще живее неговото дете след години.

На парламентарните избори на 2 октомври Георги Иванов е на четвърто място в листата на партия „Има такъв народ“ в 26 МИР София област.

„Партия „Има такъв народ“, от момента в който станах част от нея, до този момент е била искренна с всеки един от избирателите и не е обръщала гръб дори на тези, които са били срещу нас. В партията има много експерти, хора с доказана експертиза, на които можем да се доверим. Най-голямата постижение на „Има такъв народ“ е, че започна „изчегъртването “ на моделът „Борисов“. Това „изчегъртване“ все още не е приключило и ще бъде изключително трудно. Важното, което „Има такъв народ“ направи е, че успя да убеди българските граждани, че за нашата страна може да има едно по-добро бъдеще“, казва за партията Георги Иванов.

Според Георги, в политиката се изисква опит, но когато политиката се превърне в кауза си заслужава в нея да се включват и млади хора. За него силата на политиката е в това, че можеш да помагаш на хората, когато виждаш, че те се обръщат към теб за подкрепа.

Георги Иванов застава зад идеята на „Има такъв народ“ за промяна на модела на управление на страната: „Изключително се е изчерпала нашата политическа система. В последните години преминаваме от избори към избори- значи има нещо, което трябва да се промени. Мисля, че моделът на една президентска република, президентът да избира министър-председателя и министерския съвет, би бил много удачен.“, споделя кандидатът за народен представител.

Сред предизборните ангажименти на партията, Георги Иванов очертава смяната на политическата система, премахването на статута на болниците като търговски дружества и промени в образованието.

„Разчитам на предстоящите избори хората в общината да гласуват по съвест. Да гласуват за хората, които застават с лицата си, които казват истината и да не гласуват за тези, които ни гледат и ни лъжат. Предполагам доста от хората вече са се отегчили и им е омръзнало да гласуват. Моят апел към всички тези хора е нека да излязат и да гласуват, защото всеки един глас е важен. Ние решаваме нашата съдба, ние решаваме съдбата на децата ни, съдбата на близките ни, съдбата на всички българи. Гласът е важен!“, призова Георги Иванов.

1 коментар на “Георги Иванов, кандидат за народен представител от „Има такъв народ“: Разчитам на предстоящите избори хората в общината да гласуват по съвест

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *