Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Състезателките по фигурно пързаляне на „Балкан“ ще подарят на ботевградчани приказка върху лед на 20 декември

Възпитаничките на Калина Гяурова ще ни предизвикат да повярваме в чудеса “В нощта преди Коледа” на ледената пързалка в града

Със снежнобяла приказка върху лед състезателките от Клуб по фигурно пързаляне “Балкан – Ботевград” ще изненадат жителите и гостите на града ни в навечерието на коледните празници. На 20 декември, вторник, от 18:00 ч., на ледената пързалка в Ботевград, малки и големи ще могат да се насладят на вълшебните съчетания на децата върху леда, на поразителната скорост на пируетите им, на финеса и красотата на скоковете и танците им, като представлението е с вход свободен.

Спектакълът “В нощта преди Коледа” е измислен от малките състезателки на школата, с помощта на техните треньори по фигурно пързаляне и балет – Калина Гяурова и Станислав Стефанов. Непосредствено преди да се качат на леда, момичетата ще представят и кратка балетна сцена, вдъхновена от приказната история на „Лешникотрошачката“.

Тържеството върху лед ще се състои броени дни след участието на състезателките от клуба в държавното първенство по фигурно пързаляне, на което им желаем успех.

От клуба напомнят, че първата тренировка за всички, които искат да се докоснат до магията на фигурното пързаляне и балета, е безплатна.

За повече информация: Калина Гяурова, треньор – тел. 089 4415062

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *