Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Течове след ремонта на входа на МБАЛ-Ботевград

В края на миналата година входа на ботевградската болница придоби нов и модерен външен вид след цялостен ремонт, който включваше и реконструкция на козирката и колонадата, които години наред бяха в крайно лошо състояние, с падащи облицовки и мазилки и създаваха опасност за преминаващите под тях пешеходци.

Скоро след ремонта обаче, по обновената козирка пред главния вход на МБАЛ-Ботевград се появиха видими течове, които създадоха притеснения в гражданите, че скоро е възможно съоръжението да се върне към предишното си състояние, с падащи облицовки и мазилки.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов съобщи, че течовете са констатирани и строителната фирма е уведомена за проблема. Според градоначалника, няма никакви поводи за притеснение, относно здравината на ремонтираната колонада. Причините за теча и местата от които прониква вода са установени, като една част от тях вече са поправени. Кметът има уверение от строителната фирма, че останалите проблемни места ще бъдат ремонтирани до края на тази седмица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *