Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес от кмета Гавалюгов към служителите на МБАЛ-Ботевград по повод Световния ден на здравето

ДО ОРЛИН ЦВЕТКОВ И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА

МБАЛ-БОТЕВГРАД

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ Г-Н ЦВЕТКОВ,

УВАЖАЕМИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,

Приемете моите искрени поздравления по случай 7-ми април – Световен ден на здравето и професионален празник на медицинските специалисти!

Човешкият живот е най – големият дар, с който сме благословени. От самите нас зависи да го живеем пълноценно и разумно. Но от Вашите умения и всеотдайност зависи той, когато е изложен на риск или опасност. Упражнявайки Вашата нелека и благородна професия, Вие се грижите за най-ценното нещо, което Бог ни е дал.

Вярвам, че подобрените условия на труд в МБАЛ – Ботевград ще формират благоприятна работна среда за Вас и ще допринесат за повишаване качеството на предлаганите медицински услуги, от които се възползват не само жителите на община Ботевград, но и на редица съседни общини.

Благодаря Ви за ежедневните усилия, които полагате и за отговорното отношение, с което упражнявате хуманната си професия!

Желая Ви сила, мотивация и целеустременост, за да продължавате да работите ефективно в името на живота и здравето на нашите съграждани.

С уважение,

ИВАН ГАВАЛЮГОВ

Кмет на община Ботевград

1 коментар на “Поздравителен адрес от кмета Гавалюгов към служителите на МБАЛ-Ботевград по повод Световния ден на здравето

  1. Честит ден на здравето на добрите медицински работници, специалисти, лекари и на всички!!! Да има повече здраве и живот!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *