Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Златаровци посетиха Община Ботевград, участвайки в инициативата „Мениджър за един ден“

Седем ученици от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ – Ботевград участваха в инициативата „Мениджър за един ден“, която се проведе днес от Община Ботевград. по линия на фондация „Джуниър Ачийвмънт България“.

В 12.00ч днес кметът на обината Иван Гавалюгов връчи сертификати на Златаровци.

Преди това учениците се запознаха с работата в общинската администрация и участваха в различни дейности, засягащи социалната сфера и опазване на обществения ред.

В ролята на зам.кмета Борис Борисов днес се позиционираха Диляна Иковска и Николай Драганов. Като служители в отдел „Контрол по сигурността и обществения ред“ работиха Мелиса Аярова, Деси Докова и Зорница Донова. Росица Велчева и Мадлен Василева намриха работното си място в отдел „Хуманитарни и социални дейности“. Целта учениците бе да се запознаят с практическата работа в общинска администрация и да участват в различни дейности по време на работния процес. На младежите бе предоставена възможност да се информират за текущи проекти на общината в социалната сфера, за инициативи за подпомагане на уязвими групи, както и за дейността по видеонаблюдение, осъществявана от отдел КСОР. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *