Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Иван Редовски за предизвикателствата, амбициите и новите попълнения в Балкан (ИНТЕРВЮ)

Тази събота /5 август/ започва първенството на Югозападна Трета лига – сезон 2023/2024 и в първия кръг Балкан ще гостува на ФК Кюстендил. Футболистите приключиха предсезонната си подготовка с тежки физически занимания, като през това време се изиграха и четири контролни срещи: равенства 1:1 със Славия II и Витоша Бистрица и загуба и равенство срещу елитни отбори от Израел.

Екипът на Botevgrad.NEWS потърси старши треньора на „зелените“ Иван Редовски за интервю по повод началото на новия сезон на Югозападна Трета Лига.

– С какви амбиции Балкан влиза в първенството на Югозападна Трета лига?

– С амбициите да бъде фактор в първенството, да играе добър футбол, да радва своите привърженици и колкото се може по-предно класиране. По-предно означава, предните години сме били два пъти шести и един път седми, сега да сме една идея над тях, ако може и най-отгоре, но там е доста сложно да се получи.

– Кои са най-големите предизвикателства, ако има такива, пред които е изправен Балкан преди старта на първенството?

– Най-голямото предизвикателство за мен лично е да се завърнем на нашия стадион „Христо Ботев“, който от една година не сме го използвали, цяло първенство играем на тренировъчния комплекс – на Герена. Да завършим терена, да завършим тази част от трибуните, която е запланувана да се завърши и всички да се върнем в нашия дом, защото все пак стадион „Христо Ботев“ е нашето място в Ботевград.

Повече гледайте във видеото:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *