Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Инж. Владимир Александров награди младите волейболисти Николай Николаев и Кристиян Иванов от Етрополе

Младите спортисти Николай Николаев и Кристиян Иванов, които преди броени дни се завърнаха от Черна гора със сребърни медали от Европейското първенство по волейбол за юноши под 17 години. През месец юли те завоюваха златни медали от Балканското първенство по волейбол в Албания. Николай Николаев попадна и в Идеалния отбор на Европа с отличието „Най – добър център“.

В момента шестнадесет годишните момчета са състезатели на ВК „Левски“ – София, където тренират, учат и живеят заедно. Освен всичко останало, те споделят и поста централен блокировач. Ники и Крис с отбора на ВК „Левски“ София имат спечелени златни медали от много турнири и държавни първенства.

ВК „Етрополе“ и треньорът Васил Василев дават старт на пътя към успехите им, за което те разказват и се гордеят с това.

В подкрепа на техните постижения, инж. Владимир Александров – председател на „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ им подари ваучери за спортна екипировка, като им пожела преди всичко много здраве, много бъдещи успехи и да не спират да вярват в себе си. Освен подаръка, той обеща на Европейските вицешампиони своята подкрепа и в бъдеще.

Кристиян Иванов лично получи своя ваучер и не скри емоциите си от вниманието и оказаната чест. Ваучера на Николай Николаев прие неговата майка, която също изрази своята признателност и благодари за жеста и подадената ръка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *