Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Победната серия на Балкан продължи с успех над Славия II

Балкан (Ботевград) с поредно добро представяне в шампионата на Югозападната Трета лига. Момчетата на Иван Редовски надиграха в София втория отбор на Славия с 2:1.

През първото полувреме ботевградският тим се представи по-добре и заслужено поведе с 2:0. В 25-ата минута, Павел Петков майсторски завърши самостоятелен рейд от центъра с хубав гол за 0:1. Отново опитния голаджия изведе Николай Миков сам срещу вратаря и юношата на Балкан реализира второто попадение малко преди почивката.

Втората част започна отново с превес на ботевградчани, които постепенно намалиха оборотите заради умората от 120-минутния мач от турнира за Купата на България срещу Монтана, спечелен във вторник с 2:1. Така се стигна до 75-ата минута, когато след колективна грешка младоците от Славия върнаха един гол. На два пъти и гредата спаси домакините след удари на Павел Петков и Давид Ганчев.

След този мач Балкан Ботевград заема трето място във временното класиране с 16 точки в актива си.

В следващата среща футболистите на Балкан приемат ЦСКА II в събота от 17:00 часа на помощното игрище с изкуствена настилка „Герена“ в Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *