Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

38-годишна жена от Трудовец почина в пътен инцидент между Ботевград и селото (допълнена)

Пътен инцидент стана между три автомобила на пътя между Ботевград и село Трудовец днес около 17.30ч

На място имаше екипи на пожарна и полиция. Вероятната причина за катастрофата е отнемане на предимство, вследствие на което е станал челен сблъсък между три автомобила. „Опел Астра“ е навлязал в насрещното платно и удря „Фоксваген Пасат“. От сблъсъка е пострадал и движещият се зад Фолксавгена „Шевролет Каптива“. Водачката на „Фоксвагена“ , 38-годишна жена, е починала на място. Тя беше майка на две деца, по информация на нейни познати.

Заради катастрофата движението по път I-3 Ботевград – Трудовец е временно ограничено. Движението се осъществява по обходен маршрут по път II-17 и автомагистрала „Хемус“ в двете посоки. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Официална информация от ОДМВР-София:

Около 15.40 часа вчера на тел. 112 постъпил сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие на пътя между с. Трудовец и Ботевград. На място е установено, че лек автомобил „Опел Астра“ се е блъснал челно в насрещно движещ се лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и странично в лек автомобил „Шевролет Каптива“. Водачката на фолксвагена е починала на място. Водачът на опела е настанен за лечение с фрактура на коляно и подбедрица и рана на главата, без опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

1 коментар на “38-годишна жена от Трудовец почина в пътен инцидент между Ботевград и селото (допълнена)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *