Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

В Община Ботевград са постъпили две предложения за длъжността „Организатор дейности“ в Зелин

Стефан Петков и Евгения Ананиева са двамата кандидати за наскоро отворената длъжност „Организатор дейности“ във вилна зона „Зелин“. Тази информация съобщи кметът на Община Ботевград на днешния брифинг с местните медии. И за двете кандидатури са били подкрепени със съответния брой подписи на живущи във вилната зона.

На 17 февруари, следващата събота, от 8:00 до 12:00 часа в една от сградите на Зелинския манастир ще се проведе самия избор, като правото да гласуват, по съвсем лесен и удобен начин, ще имат всички адресно-регистрирани във вилната зона по постоянен и/или настоящ адрес, за което ще има изготвен списък, или всички, които имат собственост или са съсобственици на имот във вилна зона „Зелин“ или „Чеканица“, информира кметът Иван Гавалюгов.

Ако адресната ви регистрация не е във вилна зона „Зелин“, ще можете да упражните своя вот, ако сте собственик или съсобственик на имот във вилна зона „Зелин“ или „Чеканица“. За да се докаже собствеността или съсобствеността в изборния ден, ще трябва да бъде показан нотариален акт. В случай че вие се явявате наследник на имот, трябва да бъде показано и удостоверние за наследници.

Надявам се, че няма да има злоупотреба с право да се упражни този глас. За тези, които ще трябва да доказват с нотариален акт ще правим проверка на място и се надявам, че ще показват реални, истински и актуални документи, а за другите, които са адресно регистрирани, ще има един изваден списък от общинската администрация, в който ще фигурат всички лица, адресно-регистрирани на територията на в.з. „Зелин“. Който събере повече гласове, той ще бъде назначен от мен за „Организатор дейности“ във вилната зона.„, завърши градоначалникът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *