Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ден: 14.02.2024

На 14 февруари в Исторически музей - Ботевград бе открита постерната изложба "Антична и средновековна крепост „Боженишки урвич“ – от...