Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан с минимална загуба в Банско

В мач без никакви футболни достойнства домакините от Банско успяха да вкарат ранен гол чрез Георги Фикийн. До края на полувремето състезателите на Иван Редовски се опитаха да изравнят, но удар с глава на Алекс Георгиев мина на сантиметри от целта, възможности за гол се откриха и пред Павел Петков и Емил Колев. Иначе през цялата среща преобладаваха силовите единоборства.

Футболистите на Банско заложиха на блъскане, ритници и провокации, подкрепяни от треньорският си щаб и по-специално от бившия играч на ЦСКА Борис Галчев, който се изявява като треньор на Банско. Интересното в случая е, че обидите и провокациите по адрес на футболистите на Балкан останаха нечути от главния рефер Венци Митрев. Същият раздаваше желязно правосъдие на терена, като до 70-ата минута вече бяха показани седем жълти и един червен картон за Йордан Дамянов и съотборниците му в зелено.

До края на мача футболистите на Балкан Ботевград търсеха гола, а в последната минута 16- годишният Георги Стефчов пропусна отлична възможност да изравни резултата. Балкан остават на четвърто място с 36 точки в актива си, а в следващата среща домакинстват на Ботев Ихтиман.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *