Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан защити честта си в мъжки мач срещу Пирин Разлог

Балкан Ботевград и Пирин Разлог завършиха 1:1 в среща от 26-я кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят се игра на официалния стадион “Христо Ботев” след ремонт на терена и част от трибуните.

Състезателите на Иван Редовски започнаха по-добре и откриха резултата в 30-ата минута. Дейвид Йорданов беше най-съобразителен в наказателното поле и след разбъркване нанесе неспасяем удар за 1-0. В 35-ата минута младият Сергей Пенин направи мощен самостоятелен пробив и след като преодоля и вратаря вместо да стреля в опразнената врата, той реши да подава и сгреши.

През втората част гостите, които се борят за оцеляване в групата, успяха да възстановят равенството след колективна грешка в защитата на Балкан. Гостите имаха своите шансове, но повече трябва да съжаляват домакините, които имаха 100-процентови положения, които не успяха да реализират. До края зелените направиха две принудителни смени – заради контузии напуснаха Алекс Георгиев и Сергей Пенин. Удар в края на Марат Гараев от Балкан мина на сантиметри покрай вратата. В добавеното време главният рефер не посмя да отсъди две дузпи в полза на Балкан за откровена игра с ръка в наказателното поле на Пирин и така резултатът остана 1-1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *