Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Етрополе приканва всички да се включат в пролетното почистване

На 22 април – Денят на Земята Община Етрополе организира традиционното пролетно почистване. То ще обхване междублокови пространства, зелени площи, площадки и алеи, тротоари и улични платна в населените места на територията на общината. Това е поредната инициативата, с която Община Етрополе продължава съревнованието за титлата Община #БезОтпадъци като част от кампанията „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” на сдружение BG Бъди активен в партньорство с НСОРБ.

Ръководството на Общината приканва всички граждани, фирми, организации и учреждения активно да се включат в пролетното почистване, като изберат и посочат район, с който ще се ангажират и ще почистят.

В рамките на кампанията ще се организират дейности, с които да се облагородят места за обществено ползване. Целта е да се привлекат повече граждани, които доброволно да участват в почистване на обществените пространства в нашия град. Община Етрополе ще подсигури полиетиленови торби и ръкавици на всички, които ще се включат в пролетното почистване, както и логистика за извозването на събраните отпадъци на регламентираните места.

ПРИЛАГАМЕ ТАБЛИЦА НА МЕСТАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ ОТ ДОБРОВОЛЦИ ПО РАЙОНИ: /линк с таблицата/

Да дадем личен пример като се включим и почистим там където живеем, учим и работим! Нека любимите ни места в града и близо до него станат още по-красиви, уютни и приветливи!

Всички, които желаят да се включат в кампанията, могат да се свържат с:

Венета Златева – тел. 0720/ 68 235

Бистра Александрова – тел. 0720/ 68 206

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *