Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Футболистите на Балкан завършиха на шесто място сезона на Югозападна Трета лига

С равенство от 2:2 завърши домакинската среща на „Септември“ (Симитли) срещу „Балкан 1929“ (Ботевград). С това ботевградчани се нареждат на шесто място в класирането на Югозападна Трета лига, с което се слага край на сезона.

В 26-та минута гостите откриха резултата за 0:1, но в последните минути на редовните 45 минути на първото полувреме, французина Микаел Калу отбеляза за 1:1.

Втората част на играта стартира с липса на голови положения и за двата отбора, но малко по-късно гостите взеха преднина и отбелязаха гол. Отбора на „Септември“ (Симитли) направи няколко смени, като за първи път в мъжкия отбор влезнаха две нови попълнения от старшата на септемврийци. Първи мач бе за местните млади попълнения Христо Грозданов и Кристиан Въгленов.

Малко преди края на футболната среща Божидар Янков с номер 4 повдигна резултата с още едно точно попадение, което доведе до равенството между отборите.

Мачът от 38 кръг на Югозападна Трета лига бе и последната футболна среща за този сезон, преди отборите да излязат в почивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *