Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан започва сезона с домакинство на ЦСКА на 3 август

Балкан Ботевград приема ЦСКА 1948 III в първия кръг от новия сезон 2024/2025 в Югозападната Трета лига. Срещата е на 3 август (събота) от 18:00 часа.

Първото гостуване ще е във Владая на новия член на групата Гранит седмица по-късно. Третият кръг следва домакинство на афиширащия амбиции Ботев Ихтиман, а в четвъртия кръг ботевградският тим гостува на обединения ФК Кюстендил, който направи сериозна селекция с имена от професионалния футбол.

Във всеки кръг ще има по един почиващ отбор, тъй като тимовете са нечетен брой – 19. Представителите на клубовете от Югозападната Трета лига се събраха в национална футболна база Бояна, където се проведе традиционната предсезонна среща с ръководството на Българския футболен съюз и бе изтеглен и жребият за новия състезателен сезон 2024/25. Присъстващите бяха запознати с новостите в наредбата, нормативните документи, както и, че ще се проведе преглед на четирите аматьорски лиги за селектиране на национален аматьорски отбор, който ще вземе участие на Европейските квалификации в края на годината. На събитието присъстваха председателят на Зоналния съвет на БФС – София Тони Здравков, директорът „Първенства и турнири“ Валентин Чакъров, президентът на Аматьорската футболна лига Румян Вълков. Всички представители на клубовете бяха поздравени от името на президента на Българския футболен съюз Георги Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *