Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Три фирми с интерес да ремонтират физкултурния салон на ОУ „Васил Левски“

Преди дни бяха отоврени подадените оферти от строителни фирми в обществената порчъка на Община Ботевград с предмет „Модернизация, обновяване и въвеждане на енергоспестяващи мерки в сградата на физкултурния салон на ОУ „Васил Левски“ – гр. Ботевград. Тя е с прогнозна стойност от над 400 хил. лв. и се финансира по Плана за възстановяване и устойчивост по силата на одобрено инвестиционно предложение по Механизма за възстановяване и устойчивост, Стълб „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиция 2 „Модернизация на образователна инфраструктура“.

С реализацията на проекта ще бъде постигната модернизация, основен ремонт и въвеждане на енергоспестяващи мерки на физкултурния салон на ОУ „Васил Левски“ – гр. Ботевград, като с изпълнението на дейностите се цели осигуряване на съвременна материала база на Основното училище, която да гарантира здравословни и качествени условия за обучение и спорт в образователната институция.

За изпълнение на ремонтните дейности има подадени три оферти с ценови предложения. Първото е на местната „Ка Ва Строй“ ЕООД с ценово предложение на стойност от 433 098,10 лв. без ДДС.

Втората фирма отново е ботевградска – „Давид 2015″ ЕООД. Нейната ценова оферта възлиза на 432 526,45 лв. отново без ДДС.

Третата оферта е на русенската фирма „Ник Строй 2000“ ЕООД с 429 786,03 лв. ценово предложение.

Предстои Община Ботевград като възложител да разгледа офертите на строителните фирми, да се извърши класиране на участниците и да се сключи договор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *