Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Мъжкият отбор на ПФК „Етрополе“ проведе първата си тренировка

Мъжкият отбор на ПФК „Етрополе“ проведе първата си за сезона тренировка на стадион „Чавдар“. Отец Огнян отслужи водосвет за здраве и бъдещи успехи.

На събитието присъстваха кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров, заместник-кмета Ивайло Георгиев, фенове и граждани. Ивайло Георгиев излезе на терена редом с футболистите и  взе участие в тренировката им, което предизвика радост сред тях.

„Бих искал да пожелая на мъжкия отбор успех през новия футболен сезон и нека знаят, че имат пълната подкрепа както на мен, така и на кмета инж. Владимир Александров“, заяви Ивайло Георгиев.

За първата си тренировка отборът беше изведен от треньорите Тодор Василев и Николай Ботев. Футболистите представиха новите си екипи, като цветовете на домакинските екипи ще са в червено, а резервните в зелено. По време на тренировката бяха поставени футболни пособия, които са необходими при провеждането й. те са предоставени и дарени от „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“.

Първата контролна среща на ПФК „Етрополе“ ще се проведе на 10.08.2024 г. срещу „Ракитин“ Трудовец от 10:30 ч. на стадион „Чавдар“ в гр. Етрополе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *