Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кметът на Община Етрополе се срещна с жителите на с. Ямна

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров и екипът му проведоха публична среща с жителите на с. Ямна в местното читалище. Бяха дискутирани различни теми, включващи пътната инфраструктурата на населеното място, водопровода и стопанисваните и безстопанствените животни. Множеството въпроси от страна на жителите на с. Ямна бяха свързани предимно с ремонта на пътя, за който отговаря Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Г-н Александров им обясни, че само за няколко месеца два пъти е направена рехабилитация на пътя Етрополе-Ямна. Той поясни и че има уверението на инж. Румен Сачански, директор на областно пътно управление София, че ще бъдат заложени финансови средства през следващата година за изграждането на проект за основен ремонт на пътната настилка на Републикански третокласен път III-3701.

Друга основна тема, която беше засегната по време на публичната среща беше проблемът с водопроводната мрежа и ниското налягане на места в селото. Г-н Александров поясни, че са заложени средства за реконструкция на част от главен водопроводен клон на с. Ямна.

Впечатление на всички направи отсъствието на кмета на селото Детелина Николова и хората не спираха да се питат защо не е там. Присъстващите благодариха за разбирането и подкрепата на кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров и пожелаха отново да бъдат реализирани подобни срещи, за да бъдат чути проблемите им и съвместно да търсят възможност за решението им. Потребителите на социалната услуга „Топъл обяд“ споделиха, че качеството на храната, която получават значително се е подобрила и благодариха, че получават разнообразна домашно-приготвена храна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *