Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Етрополе отбеляза Международния ден на възрастните хора

Ръководството на Община Етрополе уважи възрастните хора по случай техния празник. Заместник-кметът Катя Симеонова поднесе поздравителен адрес и торта от името на кмета инж. Владимир Александров на „Клуб на инвалида“-Етрополе, Клуб „Вяра и диабет“, „Клуб на пенсионера“ и на Домът за стари хора-Етрополе.

„На този ден ние заявяваме своята признателност и дълбоко преклонение пред всичко, което с труд и постоянство сте създали през годините, оставяйки на достоен пример за подражание.

В знак на дълбоко уважение към вас ние няма да престанем да полагаме усилия за това дните на възрастните хора да стават наистина по–добри. Подкрепяме вашите многобройни инициативи да се трудим и празнуваме заедно, защото именно солидарността е в основата на гражданското общество.

От свое име и от името на общинското ръководство ви пожелавам да сте все така активни както в личния, така и в обществения живот. Бъдете много здрави и благословени! Бъдете единни и обединени! Ние ще бъдем винаги до вас и ще ви подкрепяме!“, заяви заместник-кмета Катя Симеонова.

На потребителите на „Домът за стари хора“ – Етрополе и на услугата „Топъл обяд“ бяха раздадени поздравителни картички в знак на уважение към всеки един от тях. Възрастните хора изказаха благодарност за отделеното време и за жеста и се зарадваха, че не са забравени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *