Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Община Етрополе обмени ценен опит с колегите от Община Троян

По случай Деня на българската община и местното самоуправление администрацията на Община Етрополе гостува на Община Троян. Една от успешните Общини в страната с кмет г-жа Донка Михайлова и екипът й посрещнаха топло своите колеги от гр. Етрополе и обмениха опит помежду си.

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров благодари за гостоприемството и им поднесе подарък – книга за забележителностите в Етрополе и им пожела да имат възможността да посетят красивото ни градче. На срещата присъстваха и заместник-кметовете на двете общини, председателите на Общинските съвети, директорите на дирекции и служители.

Кметът на Община Троян г-жа Донка Михайлова поднесе на инж. Александров красива картина и заяви, че в нейно лице има добър партньор.

Обмяната на опит между Община Етрополе и Община Троян за добри практики е ключов момент за развитието на взаимоотношенията им. Нашата администрацията имаше възможността да се потопи в работната обстановка на своите домакини, да обменят ценен опит по ресори и беше впечатлена от иновативните методи, които имат за комуникация с гражданите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *