Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Отзвук от празничния концерт по случай 43 години Правец-град

На тържеството в читалището Кметът г-н Гунински поздрави всички с празника, като акцентът в думите му бе изразената благодарност за направеното от всички дали принос в развитието на града и общината. Ние сме „Вашите следовници“ и сме признателни за съхраненото, за съграденото и безценния опит, от който черпим.

Специален гост на празника бе Г-жа Силвия Георгиева – Изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България. От сцената тя пожела на общинското ръководство „и в бъдеще да работят все така всеотдайно и с любов за развитието и просперитета на общината и благоденствието на нейните жители, подчертавайки значимия приност на Г-н Гунински в делегацията на България в Европейксия комитет на регионите и неговата важна роля в срещите на ниво местна власт- правителство.

В тържествената обстановка, пред погледите на присъстващите в залата, Председателят на Общински съвет – Правец г-жа Цветелина Владимирова обяви Решение № 171/16.10.2024 г., с което се удостоява със званието „Заслужил гражданин на Община Правец“ обичания от всички отец Йоан и му връчи почетния медал на Община Правец.

За Празника на Правец бяха получени поздравителни адреси от Президента на Република България г-н Румен Радев, като и от много институции, организации, общини, фирми и др.

След официалната част, празничната програма продължи с певецът с уникален глас и харизма, неподправен талант и завладяваща усмивка – Георги Христов.

Епилогът на празничната вечер – 50 дрона полетяха над Правец, изписвайки национални и общински символи. Честит празник, Правец!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *