Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предизборна среща-концерт на „БСП-Обединена Левица“ в Ботевград на 23 октомври

Общински съвет на БСП – Ботевград ще проведе предизборна среща-концерт с кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП-Обединена Левица“ – Владимир Георгиев от Самоков /водач на листата в 26 МИР-София област/, Борис Дренов от Ботевград, с кандидатите от останалите общини на Софийска област и представители на коалиционните партньори – „Българска Социалдемокрация-Евролевица“, Движение „Социален хуманизъм“ и „Движение 21“. Предизборната среща ще се състои на 23 октомври 2024г, от 18.30ч в зала „Ботевград“, и с участието на Трио „Тенорите“ .

Заповядайте!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 коментар на “Предизборна среща-концерт на „БСП-Обединена Левица“ в Ботевград на 23 октомври

  1. Прочетете нещо, което мен ме възмути. Става въпрос за украинци, следящи български военни от запаса и други пенсионирани военни, и приятели на Русия, свободомислещи патриотични граждани, което е съвсем разбираемо за повечето българи и ги критикуват, защото демократично са изказвали мнения, че Русия е била предизвикана от непочтеното, лицемерно, нагло и арогантно поведение на САЩ и Англия, и други западни страни от ЕС и НАТО по отношение на граничната им страна Украйна, населена с много руснаци, подстрекателства за цветни майдани, създаване на брутални неофашистки паравоенни формирования, брутални нападения спрямо руснаци, разкол и погроми върху украинската православна църква, нарушаване на международни договори за ненамеса в близост до руските граници и преки зони на влияние. Това са неща, за които всички сме чели от официални източници и е логично да се казва, че Западът провокира Русия за военната операция в Украйна, както и техните агенти в Украйна, какъвто с неонацистки уклони се е проявил и Зеленски. Също украинците критикуват в доклада си с посочване на имена и сдружения българи, защото са били несъгласни нашата страна да дава наличното си скромно въоръжение на Украйна, да не вземаме страна в тази война, защото дори членовете на НАТО и ЕС не са длъжни на Украйна и не са длъжни да вземат страна в чуждата война. Дори Турция, която е член на НАТО, много пъти се разграничи от вземане на страна, от участие в тази чужда война, а също се присъединява към БРИКС, защото имат държавници, работещи за своите държавни интереси. Ако в нашата страна имахме такива национално, държавно отговорни държавници, нашата страна можеше поне да стане наблюдател в БРИКС. Но вместо това, нашите кукли на конци са „Йес мени“, безкритични, безотговорни към българските национални интереси. А много българи са на хранилка от чужди фондации, за да действат като „русофоби“. Такива може би са и неформалните служители по „кибер сигурност“, които публикуват части от наглия украински доноснически доклад с имената на българи и сдружения. Повече може да прочетете в поста на:
    https://safenews.bg/ekskluzivno-izteche
    Със заглавие на поста: „ЕКСКЛУЗИВНО- Изтече шокиращ доклад!: Бивши военни в България действат с руски служби в услуга на Путин и срещу НАТО (ГРАФИКИ С ИМЕНА)“
    Дори заглавието на този пост е тенденциозно лакейски…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *