Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

„БСП-Обединена Левица“закри кампанията на София област в Етрополе

„БСП- Обединена Левица“ закри своята предизборна кампания за 26-ти МИР в Етрополе, където в препълнения салон на НЧ „Тодор Пеев“, жители и гости станаха част от един истински заряд за промяна и справедливост. Пред ентусиазираната публика, кандидатите за народни представители представиха своята визия и своите идеи за една по-социална и справедлива България.

В този емоционален момент изключителната Нешка Робева, вдъхновяваща и неподражаема, призова хората да излязат до урните и да гласуват – за да защитят своя глас и да се противопоставят на купения и манипулиран вот, който тежи над съдбата на страната ни. С призив за отговорност и смелост се обърна и водачът на листата Владимир Георгиев, който подкрепи представителя от Етрополе – Васил Василев. Той се обърна към всички присъстващи със сърцето и волята на един човек, който вярва в силата на своя народ, и призова за преференция номер 103 и Бюлетина № 28 за местния кандидат.

Кметът на общината също даде своята подкрепа за листата и местния кандидат, като подчерта важността на това Етрополе да има своя достоен представител в Народното събрание. Инженер Александров добави, че само чрез масово и активно гласуване, можем да намалим тежестта на купения вот и да върнем честността в изборния процес.

Гостите в залата бяха докоснати не само от словата на кандидатите, но и от великолепното изпълнение на Танцов ансамбъл „Балканска Младост“, Народния хор и оркестъра при НЧ „Тодор Пеев“, както и от вдъхновяващите гласове на Ива и Велислава Костадинови. Всички заедно – кандидати, артисти и граждани, изживяха една вечер, изпълнена с дух на единство, надежда и решимост.

Нека помним – гласуването е наша отговорност и нашата сила. Нека всички, които искат по-справедлива, по-солидарна и по-честна България, излязат и дадат своя глас!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *