Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

10-ти юбилеен мотосъбор организира клуб“Небесните сили МС“

10-годишен юбилей ще чества мото клуб  „Небесните сили МС“ в провеждането на традиционния мото събор. Той ще започне на 21 юни (петък) в 18.00ч на поляната на Боженишки Урвич. 

Програмата започва от същия ден в 14.00ч , когато гостите ще започнат да пристигат и ще продължи до неделя на обяд, когато всички участници ще отпътуват. Очаква се да дойдат представители на около 60 мото клуба от цялата страна.

За четвърта поредна година Община Ботевград  ще съдейства за провеждането на събора, което означава, че, както и миналогодишния събор, за всички жители на общината входът ще е безплатен.

Тази година голямата награда ще бъде такава, каквато никога не е давана – почивка в Интер хотел Поморие за 5 дни, ол инклузив за двама! Това съобщи за botevgrad.NEWS Димитър Христов- президент на клуба.

Специален гост ще бъде световната звезда Дейвид Рийз – вокал на групите Аксепт и Бонфайър. Звезди от тази величина до този момент не са пяли, увери Христов. В петък ще открие мотосъбора  „Медицин  Бенд“ – Сърбия, която стана любима на публиката. Те свирят не само рок, но и поп музика.Следващите участници са пловдивската рок група  „Дарк Спирит“  и „Конкурент“, която се превърна в емблема на клуба. В събота организаторите са подготвили провеждането на караоке, а наградата ще бъде 15-инчова озвучителна колона. Отделно ще има награда за теглене на въже, парична награда за канадска борба в двете категории – жени и мъже, надпиване с бира . Предвиден е и кетъринг от врачанска фирма. Цените ще бъдат съвсем достъпни.

Мотосъборът ще се проведе със съдействието на: МсМ рок компанията, ZAHARIEV & Co.Ltd, ГИД МЕТАЛ, ВАМИ ООД, ТОМИ 08 ООД, АВТОСЕРВИЗ БОТЕВГРАД и с любезното съдействие на Община БОТЕВГРАД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *