Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Фирма APS отбеляза 15 г от основаването си в Ботевград

Фирма APS днес отбеляза  15 години от основаването си в Ботевград. Празничното събитие започна точно в 15.00ч с приветствие на двамата собственици  Паоло Византини и Дени Монтаготели  към всичките 150 служители и работници, и към гостите и представители на фирми-партньори.

В своето обръщение към присъстващите Паоло Византини  отправи най-напред  поздрав към  кмета на община Ботевград  Иван Гавалюгов, по повод  шампионската титла на Баскетболен клуб Балкан Ботевград.

„Радвам се, че тук днес са много наши приятели и бивши колеги , с които работим в последните 20 години“. Византини благодари на Дочо Стайков, който присъства на партито. „Ако не бе Дочо, нямаше да има APS“, добави Византини.

Съдружникът му в бизнеса Дени Монтаготели пожела успех на APS, също кактко на баскетболния отбор Балкан. „Моето пожелание е да станем шампиони в нашата среда. Благодаря на всички, които са вчера, днес и бъдещето  във фирмата“.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов  също отдаде значимото на празника и направи своя поздрав. Най-напред той изрази благодарност към двмата собственици, че са намерили сили и кураж да инвестират в  България. „Но мисля, че тази инвестиция им се отплаща и тя е една от най-успешните не само в Ботевград. Но и в световен мащаб. „Но този успех нямаше да е възможен без служителите, които са  част от работния процес. Сигурен съм, че Ботевград е избран освен с инфраструктурата , с която разполага, най-вече и със служителите си“.  Гавалюгов  пожела още дълги години фирмата да празнува различни юбилеи и изрази благодарност към собствениците, че откликват на различни социални инициатив в Община Ботевград, Накрая кметът заяви, че подкрепата е взаимна и за в бъдеще, между Община Ботевград и фирма APS.Той връчи на г-н Византини картина-колаж на баскетболния отбор на Балкан, както и златния медал, в знак на благодарност към фирмата, като един от спонсорите на клуба.

След официалното откриване на празника последва църковна служба, с водосвет от Архийерейския наместник – Отец Борис Петров. Празникът продължи с Духова музика и много веселие. За децата на служителите бяха осигурени аниматори.

Да припомним, че фирма APS Group е водеща компания в световен мащаб в проектирането, производството и продажбата на термични принтери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *