Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Хитовата комедия „Кризисен център“ гостува в Ботевград

Комедията „Кризисен център“ на ботевградчанина Михаил Казаков бе представена за първи път в средата на миналия месец в Шумен от Драматично-куклен театър „Васил Друмев“. Сега на възможността да се насладят на песата ще имат и ботевградчани, на 21 август в НЧ „Хрсто Ботев 1884“.

В спектакъла участват Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков, Ивайло Захариев. Текстът на пиесата е на Михаил Казаков, режисьор е Съби Събев, сценичният дизайн е на  Димитър Димитров, автор на музиката е Тодор Василев.

„Кризисен център“ е пиеса в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място – в подводница. Девизът им е „Аз не съм жертва“. Но един ден на борда на подводницата попада нов герой – Жена.

Пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков е отличена с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” – София.

Михаил Казаков получава поощрителна награда за драматургия от  Друмеви театрални празници „НОВА БЪЛГАРСКА ДРАМА” през 2017 г. за друг негов текст – „Потребителят”.

Комедията „Кризисен център“ ще бъде представена на ботевградската публика на 21 август, от 19:00 ч. в НЧ „Христо Ботев 1884“. Билетите са на цени от 8, 10 и 12 лева, и могат да бъдат поръчани на тел. 0885 011 987.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *