Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Водач на автомобил застраши живота на бременна в 8-ия месец жена и още трима пешеходци в Ботевград (ВИДЕО)

Днес около 09:00 ч сутринта на кръстовището на болницата при преминаване на светлинен сигнал в зелено, водач с номер СО 6377 ТВ (бяло комби) не сприра на пешеходната пътека, движейки се с бясна скорост. При това е застрашен животът на бременна жена в 8-ия месец, нейната майка, болна от диоабет и още двама пешеходци. Това съобщи за местните медии Марина Илиева, която е една от застрашените в този момент жена.
„Искам да питам докога така ще продължаваме с това беззаконие!!!
Настоявам да бъде намерен.. водачът. И какво ще е наказанието за нанесения ми страх, стрес и травмата която получих…?!“, пита в социалната мрежа Фейсбук Марина.

По думите й водачът е избягал, след като не спира на пешеходна пътека при светлинен сигнал в зелено!Вместо това умишлено е настъпил педала на макс!“ След като отне предимството и на златистия автомобил и на пешеходците! „, разказва очевидката.
Марина Илиева изказва благодарност на служителите от Дирекция „Сигурност и обществен ред“ – директорът Деян Николов и на Анелия Виткова за предоставените клипове.

Потърпевшите са подали сигнал в РУ ан МВР-Ботевград

2 коментара на “Водач на автомобил застраши живота на бременна в 8-ия месец жена и още трима пешеходци в Ботевград (ВИДЕО)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *