Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Концерт на Крис и приятели по случай Съединението

Големият салон на НЧ ,,Тодор Пеев- 1871“ не успя да побере всички, които пожелаха да присъстват на концерта, организиран от Кристиян Григоров, Община Етрополе и Радио Брайл ФМ в Деня на Съединението на Княжество България с Източна Румелия – 6 септември.
Преди началото на празничната програма бяха поднесени цветя пред Паметника на загиналите във войните етрополци от Кмета на община Етрополе и Председателя на Общински съвет Етрополе.
 Крис, както винаги, успя да зарази цялата публика своя оптимизъм и положителна енергия. Това бе един концерт по време, на който публиката имаше възможността да се наслади на изпълнения от най-различни жанрове, а Кристиян, като един истински домакин бе през цялото време на сцената и бе водещ на събитието. 
Гости на концерта бяха ръководството на Община Етрополе, директори на институции и много приятели и познати на Крис. Програмата откри неповторимата българска естрадна певица Маргарита Хранова, с която Кристиян сподели, че се гордее да пее на една сцена.  Други изпълнители, които дойдоха да подкрепят етрополския талант на неговия концерт бяха: Пламен Любенов, Виктория Георгиева, Димитър Атанасов, Христо Младенов, Кристиян Грънчаров, Христина Йосифова, Адриана Николова- Печенката, Николай Томов, Вълчан Вълчанов, Калин Тонев, Вили Рай и ТА „Балканска младост“.
Цветя за всички участници имаше от Димитър Димитров-Кмета на община Етрополе и Марин Маринов-Председател на Общински съвет – Етрополе.

Източник: Община Етрополе

1 коментар на “Концерт на Крис и приятели по случай Съединението

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *