Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Открита бе учебната година в ППМГ“Акад.проф.д-р Асен Златаров“

С песни, вълнение и много емоции започна учебната година в ППМГ „Асен Златаров“. Специален гост бе Борис Борисов заместник кмет на Община Ботевград. „Уважаеми учители, скъпи ученици и родители, честит първи учебен ден! На този ден всяка година поставяме ново начало, като искаме то да бъде по-добро и по-резултатно. Пожелавам Ви една пълноценна учебна година!“, каза Даниела Колева. Борис Борисов каза, че „След малко повече от 20 години, след като е завършил образованието си в Златаровската гимназия, има привилегията да открие учебната година“.

В заключение на речта си той пожела успех на всички учители и ученици. След това прочете поздравителния адрес от кмета Иван Гавалюгов, който гласеше: „Скъпи ученици, светът на знанието е безценна книга, чиито страници ще разгърнат пред вас необятни светове и много възможности. Разчистване я с желание и любознателност, за да осъществите своите мечти и да се превърнете в добри и стойностни хора!“.

Поздравителен адрес че получен и от Росица Иванова, която каза: „Тази година ще бъде трудна и изпълнена с препятствия, но вярвам, че ще се справим с много упоритост. Христина Томова, която ще учи в Нов Български университет разказа как миналогодишните дванадесетокласници се развиват в момента.

Накрая Любомира Вушева изпя красивата песен на Миро „Гълъбо“.