Вместо с концерт, ДИБО открива предизборната кампания с чистене на сметището в Трудовец

По нетрадиционен начин започва предизборната си кампания ДИБО. Днес рано сутринта кандидатската листа за общински съветници, заедно с кандидата за кмет на община Ботевград Георги Георгиев и кандидатът за кмет на Кметство Трудовец Пенка Николова предприеха разчистване на нерегламентираното сметище, което е в близост до завод „Горна Баня“ (бившия завод „Ботевградска вишна“). Вместо с грандиозен концерт, кандидатите решиха да насочат усилията си и средствата си за нещо полезно, в името на гражданите. Това заяви кандидат-кметът Пенка Николова. „Нашите намерения са да превърнем Трудовец в едно европейско село – чисто и подредено, затова с тези си действия искаме да покажем, че ще се борим за екологичен Трудовец, в името на нашите деца и внуци. Целта ни е да ги възпитаваме в тази посока и те един ден като пораснат, да следват тази линия, за да не се повтарят тези грозни гледки“.
Идеята за извършване на едно добро дело, в интерес на трудовчани, тръгва в разговор на кандидата за кмет на общината Георги Георгиев с кандидатите за общински съветници, които в голямата си част са млади хора и остават непримирими с нерегламентираните сметища не само в Трудовец, но и в цялата община. Тяхното виждане е, че съвременният облик на общината трябва да отговаря на европейските стандарти за чиста, подредена и благоустроена община. Затова по време на кампанията листата ще посети всяко едно населено място в община Ботевград, за да положи усилия те да бъдат премахнати, макар и за кратко време. „Поканих кандидатите за общински съветници на място да видят какво ги очаква, ако утре бъдат избрани. Ще работят всеки ден, за решаване на този или онзи проблем. Не трябва да мислят, че община Ботевград представлява само центъра на града. Общината започва от „Копяновец“, от „Витиня“ , от Правешкия връх.“, каза още Георги Георгиев. По отношение на кметската длъжност в населените места, кандидатът за кмет на общината заяви, че тя не е работа в стая и на компютър, а работа сред хората. Той изрази надежда, че от кандидатите за съветници на ДИБО един ден ще има бъдещ кмет на селище.

Основните приоритети на ДИБО за село Трудовец в следващите години, ще бъдат газификация и прокарване на канализация на вилната зона „Лозята“, преасфалтиране и осветяване на улици. Георгиев припомни, че в предходния мандат в селото са асфалтирани 18 улици. Според него вилната зона в Трудовец трябва да придобие същия благоустроен вид, както вилна зона „Зелин“ в Ботевград.

Средствата, които днес ДИБО заплати за изчистване на сметището в Трудовец, бяха вложени не за концерт или агитационни материали, аз за наемане на техника – багер и два камиона за извозване на отпадъците. По този начин кандидатската листа и кандидатите за кметове вярват, че са били полезни на жителите на село Трудовец и с това личният им пример ще послужи като отправна точка за добра кампания и на други политически партии, в името на гражданите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

8
Оставете коментар

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
АбонатblaТттГОШООвчар Recent comment authors
  Описание  
най-нови най-стари най-оценени
Notify of
Иван
Guest
Иван

Едно голямо браво

меро
Guest
меро

Едно голямо браво

Дидко
Guest
Дидко

Мърши

Овчар
Guest
Овчар

Една група безделници са се събрали да гледат как багер товари камион. А овцете викат „Браво“.

ГОШО
Guest
ГОШО

Гласувайте да ДИБО за да смуче Георгиев пак като БИБО

Ттт
Guest
Ттт

Напълно в стила на гушо-готов е да мина пълзейки гол по коритото на стара река ,само и само да го избере окрадения от него народ. Георгиев,остани в историята,където ти е мястото,там ще си по-полезен за обществото с твоя пример от миналото.

bla
Guest
bla

Гушо засрами се бе клепар, вече си история

Абонат
Guest
Абонат

Браво….Това е страхотно начало за предизборната Ви кампания. Кмети ние сме с теб…Долу лъжеца гавалюгов и неговите гавалюговци!!!