Стоян Генов с ясна платформа и приоритети за управлението на Златица

Вестник община Златица

Вестник община Златица

55 годишният инженер от Златица Стоян Генов е единственият кандидат за кмет в общината, който заедно със своя екип представи до момента реална платформа за управление на община Златица.

Започвайки в началото на кампанията до ден днешен, Генов всеки ден публикува по една точка от тази платформа в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“. 

До момента той е стигнал на 16 точка, но редакцията на Botevgrad.news се сдоби с цялата платформа от 23 точки, която предстои да бъде публикувана.

От днес предизборният щаб на кандидат кмета раздава и безплатен вестник на чиято трета страница също е публикувана платформата.

Ето и какво споделя кандидат кметът на въпрос от последовател във фейсбук по отношение на реализацията на платформата:

“Напълно сме наясно колко много работа ни чака, за да може община Златица да промени своя облик, именно затова платформата ни е от 23 точки и е максимално публична.

Нямаме време за губене!

Веднага след изборите трябва да се започне работа едновременно по всяка една от точките. Точките не са малко, но когато човек разполага с компетентен екип и възможностите не са малко.

Важното е да не се пропускат и да не се поддаваме на политиката на отричането.

Лесно се говори против опонентите, защото така не се поемат ангажименти и в утрешния ден никой няма да изисква от тях нищо, за да могат гражданите на Златица да изискат, те трябва да имат черно на бяло какви точно ангажименти поемат кандидатите.

Ако влезнем в дискусията, това ли е най-смислено или друго, всички ще загубим. Направата на едно нещо не трябва и не изключва второ, трето или четвърто“.

Botevgrad.news се сдоби и с електронен вариант на вестника на Стоян Генов и екипа му, озаглавен „Златица избира“ на чийто страници е поместена и самата платформа. Ето го и него:

Вестник: "Златица избира"
Вестник: „Златица избира“
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *