Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Днес официално футболният стадион в Скравена прие първите футболисти на терен

Първият футболен мач на терена на обновения стадион в село Скравена се изигра днес, от 11.00ч. Срещата се игра между Футболен клуб Скравена и гостуващият Футболен клуб на Трудовец. Срещата завърши с резултат 2:1 в полза на домакините.

Идеята за въвеждане в експлоатация на футболното игрище възниква преди близо две години, но получи реализация това лято. За целта се пристъпи към най-належащите дейности – закупен бе и монтиран панелен контейнер , който да функционира като съблекалня за футболния отбор на Скравена. За целта Общински съвет гласува тази година 60 хил.лв за неговата доставка и монтаж. Доставени са две нови врати и други две по-малки за игра на малки вратички. Предстои изграждане на ограда, която е доставена вече. тадиона в Скравена вече е с нови врати и съблекални, а скоро ще бъде изградена и ограда около игрището.
Припомняме, че през лятото, на заседание на Общински съвет Ботевград, съветниците гласуваха да бъде отпусната сума в размер на до 60 000 лева за доставка и монтаж на „конфигурация от сандвич панел контейнер“, представляващ две съблекални, както и за изграждането на ограда около стадиона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *