Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ФК Козаро с първа тренировка за 2020-та година

Отборът на ФК Козаро даде старт на своята подготовка за пролетния дял на  ОГ София – Запад. Ботевградчани се събраха за първото си занимание през 2020-а година днес на помощното игрище „Герена“ в Ботевград. Общо 14 футболисти се включиха в тренировката, чийто фокус бе постепенно и съвсем базово обратно навлизане към футболната обстановка. Повечето упражнения бяха свързани с бягане, бегови упражнения и удари, а заниманието завърши с двустранна игра.

Три нови лица бяха забелязани с „оранжевата“ фланелка. Това са Васил Кирилов и Пламен Спиров, които се подвизаваха в „Ракитин“ (Трудовец), намиращ се в съседната ОГ София – Изток. С отбора започна и юноша на „Балкан 1929“ Марин Маринов. Очаква се през следващия дял от първенството с екипа на „Козаро“ да започне и капитанът на ОФК Костинброд Георги Иванов – Гонзо.

От ръководството потвърдиха за раздялата със своя голмайстор и лидер Васислав Димитров, като му пожелаха успех в следващото начинание, което е свързано с друг отбор от групата – този на ФК Драгоман. Това, което стана ясно е, че до края на февруари са планувани четири контроли. Официалният рестарт на първенството ще бъде на 8 март, когато Козаро гостува на Зенит (Церово).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *